Az este, amikor a vendég tényleg Isten ajándéka – ahogy Grúziában mondják!
Rimma, az est háziasszonya, elkalauzol minket a nagy múltú grúz konyha rejtelmei közé: változatos ízek, rengeteg zöldség, fűszerek, házi kenyerek, szaftos húsok, friss gyümölcsök várnak ránk.
A grúz asztalról sosem hiányozhat a menta, koriander, tárkony, bazsalikom – kis vázákban illatoznak majd, ahogy az igazi grúz lakomán szokás. Pikáns mártások, színes savanyúságok, és természetesen: hacsapuri, a legendás sajtos lepény!
Gyere el egy estére Grúziába velünk – egy falat, egy korty, egy mosoly, és máris ott vagy!
Welcome: Grúz konyak
Khachapuri és grúz házi kenyér Sótisz puri
Előétel: Dióval töltött padlizsán (Padlizsán, dió, hagyma, fokhagyma és grúz fűszerek)
Grúz saláta (paradicsom, uborka, paprika, zöld-lilahagyma, petrezselyem, koriander, citrom, olíva olaj)
Meleg előétel: Dólmá (szőlőlevélbe töltött darált hús, koriander, petrezselyem, bazsalikom, tejfölös fokhagymás szósz)
Főétel: Csáhohbili (csirkehús, paradicsom, hagyma, koriander, grúz fűszerek) párolt rizs köret
Desszert: Zgápari (mézes csokoládés piskóta és tejföl tejszínes krém, csokoládé szósz)