¡Hola España! Spanyol est – velünk!

25000 Ft

Aki ismer minket, tudja, hogy a spanyol gasztronómiának külön helye van a szívünkben – amikor pedig Spanyolországban főzhetünk és helyiektől tanulhatunk, az mindig fantasztikus élmény. Ezt szeretnénk elhozni most a Bollaodoróba egy spanyol est keretében!

Szeptember végén itt már beköszöntött az ősz, amikor mi egy különleges mediterrán kalandra indultunk: Spanyolország déli részén, a festői Colmenár közelében főztünk az olíva fák között, egy privát workshop keretében.  A friss levegő és a természet nyugalma tökéletes hátteret biztosított ahhoz, hogy elmerüljünk a spanyol gasztronómiában. A spanyol konyha egyik titka a friss, minőségi alapanyagokban rejlik. Főztünk bent és szabadtéren, közben pedig a táj látványa lenyűgözött bennünket.

Ez az utazásunk inspirálta azt a spanyol estet, ahol nem csak autentikus ételeket kínálunk hozzánk látogató vendégnek, hanem mesélünk, élményeket osztunk meg és kíváncsian várjuk vendégeink visszajelzését, gasztronómiai vagy utazós élményeik megosztását is. Öt izgalmas spanyol fogás és egy igazi beszélgetős, mediterrán este – találkozzunk november 5-én a Bolladoróban!

Pimientos de padrón

(sült padron paprika)

***

Pimientos del piquillo rellenos

(spenóttal töltött paprika)

***

Gazpacho verde

(zöld gazpacho )

***

Pollo con vermut y picada 

(csirke vermuttal)

***

Panellets

(hagyományos katalán édesség )

Az est folyamán az ételekhez spanyol bort is kóstolunk.

Jelentkezés: info@bolladoro.hu
Időpont: 2024. november 5. 18.00 óra
Részvételi díj: 25 000 Ft/fő

A jelentkezők létszáma limitált, ezért előzetes foglalás szükséges.

 

Shopping Cart
Scroll to Top